Věda snad objevila léky na většinu neduhů, ale nenašla lék na nejhorší zlo – lidskou lhostejnost.

Spolek Mourek


Kočičí depozitum Spolek MOUREK - nový život kočkám, Powered by Joomla!
Míša - umístěné koťátko - 13.11.2013 Email

Míša

Míša

Kočička


13.11.2013
Dnes odjela do nového domova kočička Míša ze zahrádkářské kolonie. Bude bydlet u starších lidí, paní je stále doma. Kocourek i pejsek jim umřeli, byli to velcí kamarádi, oběma bylo 16 let. Míša bude zatím doma, potom bude moci chodit i ven. Přeji ti miláčku mourovatý hodně štěstí.


20.10.2013
Míša a další tři jeho sourozenci - Zrzek, Matýsek a Nelinka byli přivezeni na poslední chvíli před jejich likvidací. V jedné zahrádkářské kolonii poblíž Pardubic se místní obyvatelé nesnášející kočky rozhodli je zlikvidovat. Protože by prý vychytali všechny ptáčky. To dvouměsíční koťata přeci běžně dělají. Jejich smrt oddálilo snad jen rozhodování jak? Umlátit, zastřelit nebo otrávit…?


A tak jsme se rozhodly, i přes nedostatek místa koťata zachránit před smrtí. Proto jsou dočasně umístěna v jednom z domácích depozit u Dvora Králové n. L. S jejich umístění tedy velmi spěcháme a hledáme naléhavě nové majitele. Kočičky nejsou plaché, jsou zvyklé na lidi a teď už částečně i na hodné pejsky a děti. Jsou asi necelé 3 měsíce staré, odčervené, odblešené a naučené na kočičí WC.
Míša - mouratý kocourek. Také on se rád mazlí. Je smělý, ničeho se hned tak nezalekne, rád baští a je to na něm vidět.