Věda snad objevila léky na většinu neduhů, ale nenašla lék na nejhorší zlo – lidskou lhostejnost.

Spolek Mourek


Kočičí depozitum Spolek MOUREK - nový život kočkám, Powered by Joomla!
Andělka - umístěná kočička - 26.5.2013 Email

Andělka


Andělka

Kočička našla nový domov

V neděli 26.5. odjela do nového domova hodná a mazlivá kočička Andělka. Přivítala nás moc milá paní,  měla několik let kocourka, také nalezence, a ten jí umřel. Andělka bude bydlet v moc pěkném, novém domečku, až si zvykne bude moci chodit i ven. Má tam výběh v krásném prostředí. Za kamaráda bude mít trpasličího pudlíka, maličkou, roztomilou Lilinku. Měj se tam moc hezky Andělinko.

O kočičce

Velmi mazlivá, asi roční milá, hodná černá kočička Andělka je hravá čiperka. Dobře se snáší s ostatními kočičkami. Andělka ráda baští a vzorně používá kočičí zachůdek.
Čistotná, kastrovaná, očkovaná a odčervená.

Příběh Andělky

Miloučkou černou kočičku Andělku jsem poprvé viděla jako malé kotě, když běžela po polní cestě k chatičce, ke které se před časem přitoulala, a v tlamičce nesla ulovenou myšku. Obyvatelé chatky zde tráví každé léto a Anděličku u sebe nechali. Prý krásně chytá myši a to se hodí. Paní se s kočičkou mazlila a z Andělky vyrostlo vymazlené zlatíčko. Do chaty ale nesměla. Každý večer jsem za Andělkou zaskočila a přinesla jí něco dobrého kočičího. Jinak dostávala jen mléko a rohlík. Také jsem ji odčervila. Myslela jsem, že až v říjnu odjedou, Andělka odjede s nimi do nového domova. Omyl. Jednoho dne byla chata prázdná, zazimovaná a u ní sedělo opuštěné, samotné černé kotě. A tak se kočička stěhovala k nám.

 

Andělka je od samého začátku opravdu andílek. Je to milá,mazlivá a hravá kočička. Je nekonfliktní ,snáší se s ostatními kočičkami, neprská ani nikoho nefackuje. Pěkně baští a kočičí záchůdek je samozřejmostí. Protože je to hravý rarášek, měla by mít nějakého kočičího kamaráda. Pro Andělku hledám umístění v bytových podmínkách.