Věda snad objevila léky na většinu neduhů, ale nenašla lék na nejhorší zlo – lidskou lhostejnost.

Spolek Mourek


Kočičí depozitum Spolek MOUREK - nový život kočkám, Powered by Joomla!
Bobinka - umístěná kočička - 1.1.2013 Email

Bobinka

Bobinka - umístěná kočička 1.1.2013

Kočička


Kočička Bobinka k nám do depozita přišla 19.září. Volala mi paní z Hradce Králové, že v kůlně kam dává krmení kočičkám, které zde v okolí žijí, je maličké koťátko, které se tiskne k jinému, bohužel již mrtvému kotěti.


Hned jsem pro kotě jela. Bobinka stále seděla u mrtvého brášky. Koťátkům bylo asi šest neděl, podle paní doktorky malý kocoureček zemřel hlady a své udělaly i škrkavky. Obě koťátka byla jen kost a kůže. Velké kočky jim asi příliš šancí, se najíst, nedaly. Bobinka přežila první odčervení i když jsem pár dní pochybovala, teď je z ní miloučká a neuvěřitelně mazlivá kočička. Jak ji vezmete do ruky, okamžitě zapne motorek a vrní na celou místnost, přitom se vejde do dlaně.I když se první dny trochu bála, teď se již ode mne nehne. Běhá za mnou po zahradě jako miniaturní pejsek. Za mazlení by si zasloužila titul. Od začátku vzorně chodí do bedýnky. Má trochu delší srst, ojíněnou bílými chloupky. Je úžasná. Teď jí jsou zhruba dva měsíce. Pouze do domácích podmínek, nejraději k jinému kotěti.

Všudybilka a velká průzkumnice kočička Bobinka odjela do Hradce Králové ke starší paní, které umřel dvanáctiletý kocourek na selhání ledvin. Bude bydlet pouze v bytě a bude kočičí jedináček. Paní má kočičky moc ráda.